Rapidase Revelation Aroma
Špeciálny enzým maximalizuje produkciu arómy a jej komplexnosť.

Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
jedny z najlepších

Preprava k vám
už od 3,99 €

Zákaznícka podpora
telefonicky a online

Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Špeciálny enzým maximalizuje produkciu arómy a jej komplexnosť.
Vlastnosti:
- pre rýchle a včasné uvoľnenie odrody vo víne
- vhodné pre všetky typy vín
- účinkuje formou dydrolýzy glykozidových prekurzorov
- aktivita roste s teplotou, teplotami nad 50°C je enzým inaktivovaný
Dávkování:
- na pomleté hrozno: 2 - 3 g/hl
- po alkoholovom kvasení: 1 - 2 g/hl
- pokiaľ je teplota vína pod 12°C zdvojnásobte dávku
Rozmíchať sa vo studenej vode v pomere 1:10 a vmíchať do celého objemu.
Enzým je aktívny od 10°C do 40°C. Enzým je potom potrebné inaktivovať bentonitom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.