Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Rosteto sadovnícký balzam 180 g

Na ochranu rán drevín po reze, ohryzom zverou alebo inom poškodení.
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť U dodávateľa - na dotaz
Kód: 0310
3,65 € 3,04 € bez DPH
Rosteto sadovnícký balzam 180 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

sadovnícku balzam  je prípravok vo forme šedej krémovitej hmoty,  určený na ochranu rán ovocných, okrasných a lesných drevín po reze, ohryzom zverou alebo inom poškodení . Sadovnícku balzam  možno tiež použiť pri štepenie či očkovanie .

Funkcie

sadovnícku balzam po zaschnutí  vytvára elastický, obmedzene priedušný, Nelepkavé film, odolávajúci pôsobeniu poveternostným vplyvom. Tento film urýchľuje tvorbu Kalus a zacelenie rán a tiež obmedzuje prenikanie drevokazných húb.

Použitie

sadovnícku balzam  sa v neriedenej forme nanáša na začistené poranenej plochy čo najskôr po ich vzniku . Ľahko sa aplikuje stierkou , štetcom alebo drievkom pri teplotách nad 0° C najlepšie však pri teplote od 15 - 20° C vo vrstve cca 1 mm. Táto vrstva zaschne v závislosti od teploty a vlhkosti vzduchu v priebehu pár hodín. V prípade potreby možno samozrejme aplikáciu opakovať. Podklad môže byť aj mierne vlhký. Do zaschnutí je však potrebné nános chrániť pred dažďom. Obvykle zatierame rany väčšie ako 1 cm3 . Pri dodržaní týchto podmienok je možné balzam používať celoročne.   Na rany pri očkovaní a štepenie možno použiť len za podmienky, že pri dôkladnom stiahnutí plôch zrastu nemôže medzi ne preniknúť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: