Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Sila prírodnej fermentácie

Nové, viazané vydanie obľúbenej knihy, ktoré do hĺbky preskúmava kulinárske kúzlo kvasených potravín vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne jednoduché recepty na výživná, liečivá a lahodná jedla.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1520
16,76 € 13,97 € bez DPH
Sila prírodnej fermentácie
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Nové, viazané vydanie obľúbenej knihy, ktoré do hĺbky preskúmava kulinárske kúzlo kvasených potravín vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne jednoduché recepty na výživná, liečivá a lahodná jedla. Kniha Sila prírodnej fermentácie je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuti a prospešných látok si ľudstvo užíva po tisíce rokov a ktoré sa môže stať súčasťou aj vášho jedálnička. Je prvou kuchárkou, ktorá do hĺbky skúma kulinárske kúzlo kvasených potravín– zavedie vás do ich rozmanitého sveta a ponúkne jednoduché recepty na výživná, liečivá a lahodné jedlá.

Autor opisuje, ako na domácu výrobu kvasených mliečnych produktov, predstavuje základné postupy na výrobu syrov, venuje sa kváskovému pečive, strukovinám či načrtáva variabilitu prípravy kyslej kapusty aj iné nakladanej zeleniny. Veľakrát sa počas svojho rozprávania pozastaví nad tradíciami najrôznejších svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína i octu (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

Vďaka jedinečnému štýlu autora, ktorý mieša historky a exkurzie z celého sveta, viac ako stovku receptov a úvahy o fermentácii čoby nástroji spoločenské zmeny, je táto kniha jedným z najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách vôbec.

Vydavateľstvo Alferia

256 strán | ISBN:  978-80-271-3029-0

Kniha je v českom jazyku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: