Vysoko kvalitný tanín, vhodný pre červené a ružové vína.
Vysoko kvalitný tanín, vhodný pre biele ružové a šumivé vína.
Rastlinný prostriedok s číriacim účinkom. Odstraňuje trpkosť v chuti.
Rastlinný prostriedok s číriacim účinkom.
Vysoko účinný prípravok k tlmivosť trieslovín a zároveň krášliace (zaoblenia chuti, farby a pod ..)
Aktívne uhlie rastlinného pôvodu k absorbciu nežiadúcich chutí a pachov.
Prírodné potravinárske sladidlo bez konzervantov.
Hroznový koncentrát vhodný na použitie v potravinách.
Vysoko kvalitný tanín, ktorý zlepšuje komplexnosť nápoja a vytvára ľahké tóny vanilky, medu, karamelu a mandlí.
Prípravok určený k šetrnému odkyslenie muštov a vín. Testovaný odborným laboratóriom na čistotu a kvalitu.
Karamel liehových E 150a (kulér) je tekuté farbivo pre potraviny.
Prípravok na odstránenie sírovodíkového arómu.
Dokyselující prípravok do vína. Zlepšenie intenzity a chute. Mikrobiologická ochrana.
Prvotriedny tekutý tanín výrazne zvyšuje dôraz na tóny červeného ovocia, zvyšuje obsah fenolických zlúčenín.
Špeciálny prípravok k podvojnému odkyslenie.
Komplexný číriace prípravok pre mušty a víno.
Prípravok na jednoduché odkyslenie muštov a vín.
Uhličitan vápenatý je biely prášok, ktorý slúži na zníženie kyslosti v mušte a víne.
Nastavenie