Slepičí farmářský hnůj 12 kg BIO
Vysoko kvalitné a čisto prírodné peletované organické hnojivo, vhodné pre hnojenie zeleniny, izbových a balkónových rastlín a je možné ho použiť aj pri výsadbe stromov a kríkov či pre základné hnojenie trávnikov a športových ihrísk.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Farmársky hnoj slepačie je peletované organické hnojivo, ktoré je vyrobené z aeróbne fermentovaného slepačieho trusu a následne stabilizované sušením. Používa sa hnoj od sliepok z voľných chovov. Hnojivo je vhodné pre rastliny vyžadujúcich organické hnojenie.
Benefity
- certifikované nezávislou organizáciou Biokont - produkt vhodný pre ekologické pestovanie
- obsahuje základné živiny aj stopové prvky pre dobrý rast a tvorbu kvetov a plodov
- uvoľňovanie živín je pozvoľné a rovnomerné v priebehu celého vegetačného obdobia, čím sa obmedzuje ich vyplavovanie
- dodávané v peletované forme pre ľahkú manipuláciu
- neobsahuje klíčivé semená burín
Použitie
Slepačie hnoj je vhodný pre hnojenie zeleniny, izbových a balkónových rastlín a je možné ho použiť aj pri výsadbe stromov a kríkov či pre základné hnojenie trávnikov a športových ihrísk.
Dávkovanie
- pre základné hnojenie odporúčame použiť 1,5 až 3 kg na 10 m2
- pre vyhnojenie pôdy v skleníku pred výsadbou doporučujeme dávku 2 až 3 kg na 10 m2
- pri pestovaní izbových a balkónových rastlín aplikujeme hnojivo na dno pestovateľský nádoby v množstve 1:30 až 1:60 k objemu nádoby, premiešame s časťou zeminy, vsadíme rastlinu a obsypeme zvyšnú zeminou
- pri výsadbe okrasných a ovocných stromčekov a kríkov je podľa veľkosti jamky odporučená dávka 0,5 až 0,8 kg na 1 jamku
- pre základné hnojenie trávnikov a športových ihrísk odporúčame použiť 1,0 až 1,5 kg na 10 m2
- dávku volíme podľa zásoby živín v pôde, druhov rastlín a ich nárokov na živiny
Dodatočné parametre
Kategória: | Hnojivá v granulách |
---|---|
Hmotnosť: | 12 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.