Na ovocné kvasy odporúčame použiť vynikajúci FermiHill spirit .
Čisté kvasinky pre ideálne kvasenie slivkových a jablkových kvasov.&Nbsp;
Spiriferm je vybraná, silne kvasiace suchá– čistá kvasinka. Jedná sa o kvasinkový kmeň LW- 490-15 rodu Saccharomyces cerevisae. Spiriferm má ideálnu kvasiace schopnosti pri prekvasenie kvasov a muštov.
Povolený podľa súčasných platných zákonov a nariadení. Kontrolovaný odborným laboratóriom na čistotu a kvalitu.
Čisté tóny a kompletné prekvasení pálenkových kvasov a muštov. Kvasinkový kmeň, pre suché-čisté kvasinky Spiriferm, bol selektovaný úplne cielene podľa požiadaviek ovocných páleníc. Vysoká alkoholová tolerancia pri nízkej penivosti, tvorba H2S a SO2 je samozrejmosťou.
Dávkovanie
- 10– 20 g kvasiniek Spiriferm na 100 l kvasu štandardne
- 25– 50 g kvasiniek Spiriferm na 100 l kvasu pri mikrobiologickom zaťaženie
Aplikácie
Spiriferm aróma sa rehydruje v 5 až 10 násobnom množstve zmesi kvasu /vody 1: 1 (vlažnej) a nechá sa cca 25 minút nechať napučať. Potom vmiešame do celého objemu kvasu. Teplotný rozdiel zmesi a kvasu by nemal byť väčší ako 5 ˚C. Tým sa eliminuje teplotný šok a možnosť odumretie kvasiniek.&Nbsp; Po pridaní do kvasnej nádrže zákvas dobre premiešajte!&Nbsp; Odporúčame k zákvasu pridať výživu .
Správny kvas, určený na destiláciu, musí obsahovať kvasinky, ktoré dokážu premeniť väčšinu cukru na alkohol. Bežné kvasnice odumierajú pri 11-12% alkoholu v kvase, pričom zvyšok cukru zostane neskvasená. Turbokvasnice sú tolerantné k až 20% alkoholu. Vyskúšajte fantastické Turbokvasnice .
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.