Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Spiriferm 20 g

Čisté kvasinky pre ideálne kvasenie slivkových a jablkových kvasov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 2754
2,17 € 1,81 € bez DPH
Spiriferm 20 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Na ovocné kvasy  odporúčame použiť vynikajúci FermiHill spirit .

Čisté kvasinky pre ideálne kvasenie slivkových a jablkových kvasov.&Nbsp;

Spiriferm je vybraná, silne kvasiace suchá– čistá kvasinka. Jedná sa o kvasinkový kmeň LW- 490-15 rodu Saccharomyces cerevisae. Spiriferm má ideálnu kvasiace schopnosti pri prekvasenie kvasov a muštov.
Povolený podľa súčasných platných zákonov a nariadení. Kontrolovaný odborným laboratóriom na čistotu a kvalitu.

Čisté tóny a kompletné prekvasení pálenkových kvasov a muštov. Kvasinkový kmeň, pre suché-čisté kvasinky Spiriferm, bol selektovaný úplne cielene podľa požiadaviek ovocných páleníc. Vysoká alkoholová tolerancia pri nízkej penivosti, tvorba H2S a SO2 je samozrejmosťou.

Dávkovanie

  • 10– 20 g kvasiniek Spiriferm na 100 l kvasu štandardne
  • 25– 50 g kvasiniek  Spiriferm na 100 l  kvasu  pri  mikrobiologickom zaťaženie

Aplikácie

Spiriferm aróma sa rehydruje v 5 až 10 násobnom množstve zmesi kvasu /vody 1: 1 (vlažnej) a nechá sa cca  25 minút nechať napučať. Potom vmiešame do celého objemu kvasu. Teplotný rozdiel zmesi a kvasu by nemal byť väčší ako 5  ˚C. Tým sa  eliminuje  teplotný šok a možnosť odumretie kvasiniek.&Nbsp; Po pridaní do kvasnej nádrže zákvas dobre premiešajte!&Nbsp; Odporúčame k zákvasu  pridať  výživu .

Správny kvas, určený na  destiláciu, musí obsahovať kvasinky, ktoré dokážu premeniť väčšinu cukru na alkohol. Bežné kvasnice  odumierajú pri 11-12% alkoholu v kvase, pričom zvyšok cukru zostane neskvasená. Turbokvasnice  sú tolerantné k až 20% alkoholu.   Vyskúšajte  fantastické  Turbokvasnice .

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: