Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Spiriferm Arom 20 g

Čisté kvasinky pre ideálne kvasením marhuľových, hruškových a broskyňových Kvašov.
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť U dodávateľa - na dotaz
Kód: 0379
2,25 € 1,88 € bez DPH
Spiriferm Arom 20 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Na ovocné kvasy odporúčame použiť vynikajúci  FermiHill spirit arom .

Čisté kvasinky pre ideálne kvasením marhuľových, hruškových a broskyňových Kvašov.

Spiriferm aróma je silne kvasiace suchá čistá kvasinka sa zvýrazňujúcimi, aróma uvoľňujúcimi vlastnosťami. Jedná sa o kvasinky Saccharomyces cerevisae (var. Baynaus). Spiriferm Aróma zaisťuje bezpečné prekvasení Kvašov a muštov pri teplote kvasenia okolo 15 ˚C.

Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm aróma sa selektoval úplne cielene podľa požiadaviek ovocných pálenice. Samozrejmosťou je vysoká tolerancia na alkohol pri nepatrnej penivosť.
Úplné prekvasení podporuje Arómy pálenkových Kvašov a muštov pri výrobu veľmi aromatických destilátové. Spiriferm aróma je schopný uvoľniť Veľmi Parfemy aromatických ovocných Latok a zabezpečuje, podľa východiskového materiálu, intenzívny, rozmanitou paletou aróm.

Dávkovanie

  • 10 - 20 g kvasiniek Spiriferm aróma na 100 l kvasu štandardných
  • 25 - 50 g kvasiniek Spiriferm aróma na 100 l kvasu pri mikrobiologickom zatiahnutej

aplikáciám

Spiriferm Arómy sa rehydruje v 5 až 10 násobnom množstve zmesi kvasu /vody 1: 1 (vlažnej) a nechá sa cca 25 minút nechajte odleží. Potom vmiešame do celého objemu kvasu. Teplotne Rozdiel zmesi a kvasu by nemal hoci Väčší Ako 5 ˚C. Tím sa eliminuje teplotný šok a možnosť odumretie kvasiniek. Po pridaní do kvasnej nádrže zákvas dobre premiešajte! Odporúčam k zákvasu Pridať výživu .

Správny kvas, určený na destiláciu, musí obsahovať kvasinky, ktore dokazu premenit vacsinou cukru na alkohol. Bežné kvasnice odumierajú pri 11-12% alkoholu v kvase, pričom zvysoka cukru Zostane neskvasená. Turbokvasnice ŠÚ tolerantní k až 20% alkoholu. Vyskúšajte fantastické Turbokvasnice .

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: