Tan fruit Rouge

Komplexné antioxidačný prostriedok s taníny pre modré odrody.

Hmotnost SK
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Kód: FMH00117 FMH00027 FMH00023 Zvoľte variant
4,32 € 7,49 € 178,30 € od 4,32 € 3,60 € bez DPH 6,24 € bez DPH 148,58 € bez DPH od 3,60 € bez DPH
Tan fruit Rouge
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou. 

Tan® Fruit Rouge pomáha stabilizovať látky extrahované pri macerácii šupky červených vín. Prostriedok je odporúčaný pre získanie stability rmutu pred fermentáciou, kedy požadujeme predĺženie kontaktu so šupkou strapca, tj. Vo štá- diu než začne alkoholová fermentácia. Z botanického hľadiska sa jedná o rad vysoko kvalitných tanínov selektovaným zo šupky hrozna a lístkov zeleného čaju. 

Svoje uplatnenie nachádza Tan® Fruit Rouge už v prvej fáze spracovania hrozna tj. Pri prvom ošetrení. Vína ošetrené týmto prostriedkom sú komplexnejšie a vyznačujú sa sviežosťou, ovocnou chuťou a plnosťou. 

Dávkovanie

  • Hrozno 40 - 50 g /100 kg
  • Pri procese nespracovaná 30 - 40 g /hl

Upozornenie: 40 g /hl Tan Fruit Rouge vytvorí v počiatočnom štádiu 50 mg /l SO2 a asi 100 mg /l kyseliny askorbovej.

Aplikácie

Potrebné množstvo rozpustite v 10-násobnom množstve vody a následne aplikujte podľa požadovanej operácie. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola