Technologie šampaňského

Kniha o počiatku a výrobe šampanského.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1195
26,19 € 21,83 € bez DPH
Technologie šampaňského
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Viazaná plnofarebná kniha formátu B5„ Technológia šampanského“ je určená všetkým výrobcom a konzumentom vína. Kniha podáva ucelený prehľad o produkcii šampanského vína. Zaoberá sa jeho históriou, organizácií vinárov v Champagne, pravidlami pre pestovanie viniča na získavanie šampanského, spracovania základného vína, cuvée, tirážou, druhotnou fermentáciou a zrením na kaloch, striasaním, odkaľovaním a zátkováním. Kniha pojednáva aj o perlenie, vzniku bubliniek a peny a podáva informácie pre spotrebiteľov.

Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.

Vydanie prvej, 2016. 308 strán, 84 obr., 17 tab. ISBN: 978-80-905319-7-0. Kniha je v českom jazyku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola