Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Travní směs do sucha 2 kg Hortus

Pre stanovište, ktorého horšie vlahové podmienky neumožňujú úspešný rast a vývoj iných trávnych zmesí.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1061
19,63 € 16,36 € bez DPH
Travní směs do sucha 2 kg Hortus
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Trávnikom sa na niektorých mieste nedarí a sucho, ktoré je navyše v poslednej  dobe kvôli dopadom globálneho otepľovania  stále intenzívnejšie, týmto stanovištiam podmienky ešte zhoršuje. Riešenie vo forme  Trávne zmesi do sucha  vyžaduje trochu času, ale funguje.

Trávnik, založený z tejto zmesi, sa vyvíja pomalšie. Postupne sa zapája a dobre prečkáva krátkodobé prísušky a znáša aj miernu a strednú záťaž.

Benefity

  • dobrá znášanlivosť prísuškov a celodenného priameho slnka
  • dobre znáša horšie vlahové podmienky
  • trávnej zmesi dodáva česká spoločnosť s dlhoročnou tradíciou
  • osvedčená receptúra ​​

Použitie 

Zmes je vhodná pre stanovište, ktorého horšie vlahové podmienky neumožňujú úspešný rast a vývoj iných trávnych zmesí. Tiež je vhodná pre biotopy, ktoré sú celodenne pod priamym slnečným žiarením alebo majú horšie závlahové podmienky.

Dávkovanie

  • 0,5 kg /20 

Doba aplikácie

  • V priebehu celej vegetácie, najlepšie však na jar a na jeseň.

Zloženie 

  • mätonoh trváci 15%, lipnica lúčna 5 %, kostrava červená 25%, kostrava červená 5%, kostrava drsnolistá 20%, kostrava trsteníkovitá 30%.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: