Trhané bravčové mäso (Rillettes) 160 g
Trhané bravčové mäso (alebo aj Rillettes). Táto delikatesa je vyrábaná metódou nočnej úpravy pri nízkych teplotách - konfitovaním v masti a to najmenej 12 hodín. Príprava je ojedinelá na trhu. Ochutnajte vynikajúcu delikatesu. Na výrobu tejto delikatesy je spracovaný iba bôčik a pliecko. Je možné podávať aj v teplej úprave, alebo ich použiť ako základ pre vaše recepty. Bravčová je výborná orestovaná av bagetke.
Trhané bravčové je bez konzervantov a lepku a sú vyrábané z mäsa z českého chovu. Navyše sú špeciálne sterilizované, preto nie je nutné ich skladovať v chlade do ich otvorenia. Po otvorení uchovajte výrobok v chlade a spotrebujte do 48 hodín. Trvanlivosť výrobku je 12 mesiacov od dátumu (ručnej) výroby.
Zloženie
- Min. 70% bravčového mäsa: pliecko a bok
- Bravčová masť pre lepšiu roztierateľnosť (mlieko)
- Tymian, Šalvia
- Soľ do 2% a korenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.