Vaříme rádi (ale ne každý den...)
Publikácie prináša nové postupy, ako v domácnosti pripravovať a uchovať potraviny a pokrmy za použitia ako tradičných postupov, ako aj nových v mikrovlnnej rúre, v tlakovom hrnci pod. Uvedené postupy boli autorom dôkladne odskúšané a potom vybrané najvhodnejšie. U autora, rovnako ako u spolupracovníkov došlo hlavne pri mikrovlnění k veľmi ojedinelým nedostatkom, zavineným rozmanitosťou pracovných postupov. Tieto závady sú v publikácii uvedené tak, aby sa užívateľovi nestali podobné problémy.
V knihe nájdete mnoho tipov ako zavárať a uchovávať jedlo. Tiež ako dávkovať jednotlivé druhy jedál pre ideálne zdravie človeka a mnoho ďalších.
Pan Balaštík bol zakladateľ niekoľkých konzervární, jeho postupy sa doteraz používajú. Bol tiež výrobca páleniek. Vydal niekoľko knižiek na podobné témy. Letiska skúsenosti v týchto odboroch z neho urobili veľmi uznávaného odborníka.
Autor: Ing. Jaroslav Balaštík. Kniha je v českom jazyku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.