Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.
Bežné kvasnice odumierajú pri 11-12% alkoholu kvasu, pričom zvyšok cukru zostane neskvasená. Turbo kvasnice sú tolerantné k až 20% alkoholu. Vhodné ovocný, osladené a obilný...
Pre potravinárske použitie, napríklad pri alkoholovom kvasení, alebo varenie rôznych štiav. Pracuje na princípe znižovanie povrchového napätia kvapaliny. Účinkuje od 0 do 150 ° C.
Súprava obsahuje ako základ silne koncentrované čisté červené víno, z ktorého pomocou príslušných ingrediencií a návodu, ktoré sú súčasťou balenia, vznikne cca 28 fliaš vína.
Súprava obsahuje ako základ silne koncentrované čisté ružové víno, z ktorého pomocou príslušných ingrediencií a návodu, ktoré sú súčasťou balenia, vznikne cca 28 fliaš vína....
Pre fermentáciu, rešpektujúci typické črty odrody hrozna a ich unikátne lokality. Vhodné tiež pre produkciu vín„ sur lie”.Pre fermentáciu, rešpektujúci typické črty odrody...
Elegantná ľahká ovocné vína s tónmi po červených plodoch a kvetoch. Medzi ďalšie vlastnosti patrí kryofilní vysoká produkcia fermentačných esterov (esterovej kvasinky).
Svieža vína typu Veltlínskeho zeleného s typickými tónmi po sviežim ovocí, ľahkom korení a korenia. Medzi ďalšie vlastnosti patrí vyššia produkcia esterov (tzv. Esterovej...