Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Vinpur Special 50 g

Kaseinátový prípravok s kladným účinkom na chuť, vôňu a farbu a filtrovateľnosť ošetrovaného vína.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 2818
3,65 € 3,04 € bez DPH
Vinpur Special 50 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Pre túto činnosť  odporúčame použiť vynikajúci Pure Hill special .

Popis produktu

Kaseinátový prípravok sa šetrným a selektívnym kvasením účinkom na chuť, vôňu a farbu ošetrovaného vína. Zlepšuje filtrovateľnosť vína.

Účel použitia

Pri nešetrnom spracovaní hrozna sa do vína dostáva nadmerné množstvo trieslovín, ktoré sa veľmi ťažko odstraňujú, a pri dlhodobom skladovaní spôsobuje vážne senzorické poruchy. Týmto chybám možno s veľkým úspechom predchádzať použitím preparátu VINPUR– SPECIAL. Je možné ho aplikovať priamo do vína bez rozpúšťania.

Účinok

VINPUR– SPECIAL nevyžaduje žiadne pomocné filtračné prostriedky. Po sedimentácii možno víno veľmi dobre filtrovať.

Dávkovanie

Odporúčané dávky sú 50-60 g /hl na základ predbežného pokusu podľa účelu použitia. Podľa potreby sú možné aj vyššie dávky, bez nebezpečenstva přečiření. Vypočítaná dávka sa pridáva priamo do vína za stáleho miešania a celý objem sa mieša 20 - 30 minút. Zrazenina sa nechá cez noc usadiť a číre víno sa oddelí stočením alebo filtráciou.

Prednosti

  • žiadny negatívny účinok na extrakciu a aromatické látky a odstránenie pichľavého zápachu pri zvýšenom obsahu prchavých kyselín
  • adsorpcia látok zvyšujúcich spotrebu CO2.
  • zanedbateľná strata červeného farbiva pri ošetrení červených vín
  • odstránenie polyfenolov, trieslovín a katechínov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: