Vše o udění
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenie, či už údi doma, na chate či chalupe. Jej nespornou výhodou je, že populárna téma, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni, akým drevom najlepšie údiť a pri akej teplote, ako si postaviť na záhrade udiareň a aké máte pre to možnosti, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám, v čom sa líšia nakladania rýb, hydiny a syrov od nakladanie mäsa atď. a potom tu na vás čaká množstvo úžasných receptov na najrôznejšie dobroty, ponúkajúca skutočný kulinársky zážitok.
Počet strán: 120
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.