Kyselina vinná 25 kg
Spolu s jablkovou tvoria najväčšiu časť kyselín vo víne , pričom v tých lepších ročníkoch je prevažuje práve kyselina vínna . V chuti vína je zjavný pocit kyslosti alebo čerstvosť .
Kyselina vínna pre potravinárske použitie. Biely kryštalický prášok bez vône a zápachu.
Použitie
Úprava kyslosti vína a muštu. Možné tiež u ostatných tekutín a potravín. Kyselina vínna je šetrná takmer nemení zloženie a charakteristiku vína. Je tiež konzervant a chráni pred chorobami vína.
Dávkovanie
50 - 250 g /hl=100 g kyseliny vínnej zvyšuje kyslosť o jedno promile (g).
Možno kombinovať s Kyselinou jablčnú v pomere 1: 1
Skladovanie
Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Pre ďalšie použitie balenie dôkladne uzatvorte!
Dodatočné parametre
Kategória: | Kyseliny a stabilizátory |
---|---|
Hmotnosť: | 25 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.